När man inser att gårdslivet tagit över…

 

 

För en tid sedan bestämde jag och maken att vi skulle ta en hel helg på hotell, långt bort från gård, djur och barn.

Det blev första gången på över fyra år som vi fick lite tid tillsammans bara vi.

Vilken helg det blev. Helt underbar!

Men…

När man sitter där och äter hotellfrukost mitt i bland alla andra välklädda köpenhamnsfarare, inser man att koppen med favoritteet hemma i köket faktiskt är lyxigare. All fantastisk mat på restaurangerna var underbar, men smaken dämpades då man inte hade en aning om hur djuret mått eller ätit. De fina shoppingstråken hade inte alls samma morgonfriska luft som den man får på kökstrappan hemma.

Jag ångrar inte alls vår helg i Köpenhamn och vi kommer säkert fara bort igen. Men jag är väldigt lycklig att det inte är min vardag. Att min vardag består av djur och natur, galna ungar och tokig make. Att jag vet vad vi stoppar i oss och kan gå här och skrota med djuren som faktiskt får mig att må såå bra. Vem behöver en psykolog när man har kaniner, gäss och katter att prata världsproblem med??

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *